Yokkao

Yokkao – “Born to Fight”

A cég 2008-ban jött létre és kezdetben csak Thai box shortok készítésével foglalkozott. Azonnal sikeressé vált, köszönhetően az innovatív dizájnnak és a kimagasló minőségű anyagok használatnak. A Yokkao márka így gyorsan az összes Thai harcos nagy kedvence lett. Ettől a pillanattól kezdve a Yokkao-nak csak egy célja volt, hogy ők gyártsák a legjobb Muay Thai felszereléseket.
2008-tól 2011-ig, hála az R&S pénzügyi támogatásának, a Yokkao ott volt a legjobb Thai edzőtáborokban a világon, többek között a Sityodong-ban és a 13 Coins-ban, azzal a céllal, hogy tesztelje és fejlessze a termékeit a legjobb Muay Thai tanárok és harcosok segítségével. A Yokkao azt akarta, hogy ne csak a puszta látványuk legyen szép a felszereléseknek, hanem használatuk során is tökéletesek legyenek. A Yokkao erőssége a Muay Thai fegyelmezettsége iránti nagy szenvedélyben rejlik. A Yokkao csapata ex-harcosokból áll össze, így képesek arra, hogy a legjobb minőséget és esztétikumot ötvözzék a kiváló felhasználhatósággal és kényelemmel. Sok éven át tartó tesztelések során fejlesztették a felszereléseiket és alkották meg azt, amit a Muay Thai mesterek javasoltak.
Van egy közmondás Thaiföldön, miszerint:
“Úgy kell edzened, mint egy thai, ahhoz, hogy úgy tudj harcolni, mint egy thai.”
A Yokkao mindemellett azt vallja, hogy egy harcosnak szüksége van valódi thai felszerelésre ahhoz, hogy elérje a célját.
A Yokkao minden harcosnak a tökéletes választást jelenti, hiszen:

“Yokkao – Born to Fight”