Thai krém és olaj

Thai krém és olaj Az igazi Muay Thai krém és olaj, melynek a bemelegítésnél, regenerálódásnál és a sérülések kezelésénél vesszük nagy hasznát!

Thai krém 100g

Thai krém, 100g Gyors bemelegítés az izmoknak edzés előtt! 100 grammos kiszerelés.

Kiegészítő leírásRészletek

Muay Thai melegítő krém. Ez a speciális krém ideális az izmok bemelegítéséhez edzés előtt, illetve a a regenerációhoz. A krém nem csak a sportolók, hanem a nehéz fizikai munkát végzők számára is tökéletes választás, mert megfelelően előkészíti az izmokat a fokozott terhelésre. A thai olajat eredetileg thai bokszolók használták, edzések és versenyek előtt is. A krém kiszerelés megkönnyíti a tárolást és a hordozást. A krém bemasszírozva nagyobb mennyiségű vér áramlását teszi lehetővé, hogy az izomszövetek felkészüljenek a sérülések elkerülésére. Növeli az izmok oxigén-ellátottságát, megszünteti a fájdalmat és merevséget, felfrissíti és ellazítja az izmokat. A Thai krém nemcsak a bokszolók számára tökéletes választás, hanem focisták, futók és egyéb sportok űzői számára is. Sportolás előtt és után is használható. Enyhíti az izom fájdalmat. Mogyorónyi adaggal kezelje a sérült felületet, és finoman dörzsölje a bőrbe! 2-3 alkalommal ismételje meg!

Price: 2.990,00 HUF

Loading Kosár frissítése…

Thai olaj 120ml

Thai olaj 120ml

Kiegészítő leírásRészletek

Gyors bemelegítés az izmoknak edzés előtt. Muay Thai melegítő olaj, vagy más néven a masszázs olaj. Ez a speciális olaj ideális az izmok bemelegítéséhez edzés előtt, illetve a a regenerációhoz. Ezt az olajat eredetileg thai bokszolók használták edzések és versenyek előtt. Az olajat bemasszírozva nagyobb mennyiségű vér áramlik az izmokba, így az izomszövetek felkészülnek a terhelésre és a sérülések elkerülésére. Növekszik az izmok oxigén-ellátottsága, felfrissíti és ellazítja az izmokat. Sérülés esetén: néhány cseppel kezelje a sérült felületet, és finoman dörzsölje a bőrbe! 2-3 alkalommal ismételje meg!

Price: 2.990,00 HUF

Loading Kosár frissítése…